Om NPTM

Netværk for Psykedelisk Terapi & Medicin – midlertidig formålserklæring:

1. Netværksdannelse blandt fagfolk med interesse i psykedelisk terapi, forskning og integration.

2. Vidensdeling omkring forskning, uddannelser og jobmuligheder indenfor feltet. F.eks. info om MAPS MDMA-terapeutuddannelse eller Compass Pathways psilocybin-terapeutuddannelse.

3. At skabe en gruppe af folk som vil være med til at facilitere at vi får MDMA-traumeterapi til Danmark i en nær fremtid. F.eks. i form af MAPS-ledede psykedeliske terapicentre.

4. At arbejde for mere og bedre viden om integration og krisetilstande i forbindelse med psykedelika i psykiatrien og blandt private psykologer og psykoterapeuter.

5. At arbejde for at fagfolk kommer ud af skabet m.h.t. deres egne erfaringer med psykedelika. Dette er nødvendigt for at få skabt en seriøs faglig diskussion og for at erfaring med psykedelika kan begynde at blive set som noget der kvalificerer én som læge, psykolog eller psykoterapeut fremfor at diskvalificere én.

6. Arbejde for skadesreduktion og ansvarlig brug af psykedelika både blandt privatpersoner og udbydere af ceremonier og psykedeliske workshops. Både for at undgå tragedier på det personlige plan og for at undgå skandaler og nedlukning af feltet på et overordnet plan.

7. At arrangere møder og foredrag både København, Århus og Odense, gerne i samarbejde med Psykedelisk Samfund, som netop er ved at skabe afdelinger i de nævnte byer.

Vær opmærksom på: Vi formidler ikke kontakt mellem klienter og terapeuter med henblik på psykedelisk terapi.

Facebook gruppe: Netværk for Psykedelisk Terapi & Medicin